” Mieleenpainui sun ammattitaito kuvata! Sait taltioitua sellaisia kuvia mistä välittyy tunnelma kaikkine tunteineen. Sun kohtaaminen oli kans ihana, ei tuntunut yhtään siltä että olisit ventovieras valokuvaaja vaan lähinnä sellaiselta että joku hyvä ystävä on mukana päivässämme. Kuvat oli niin paljon enemmän, kuin osattiin haaveilla. Niistä välittyy edelleen se tunnelma mikä hääpäivänä oli, kun niitä kuvia katselee. Ne on yksinkertaisuudessaan t ä y d e l l i s i ä ja just meidän näköisiä. Todella hyvää palvelua <3 ”
– Piia

” Tykättiin molemmat tosi paljon sun kuvaustyylistä. Vaikkei muuten tykätä olla kameran edessä, sinä teit tosi rennoksi kuvaustilanteet. Sun työskentelystä näkee että teet täydellä sydämellä tuota työtä! ”
– Minna & Sakke

” Millalla on luontainen kyky kohdata jokainen lapsi yksilönä ja saada lapsista parhaat puolet esiin. Kuvaustilanteet ovat mukavia ja rentoja. ”
– Pilvi

” Kuvasit meille vauva- ja perhekuvat ja niistä tuli todella upeita! Vilkkaan 2-vuotiaan kanssa ei kuvaushetki ole se kaikkein helpoin, mutta lopputuloksena oli aivan ihanat kuvat meidän pojista. Kuvasi ovat persoonallisia ja upeita, olemme todella tyytyväisiä niihin. ”
– Sofia

” Olimme erittäin tyytyväisiä Millan kuvaustaitoon ja asiakaspalveluun.  Ennen häitä soittelimme ja sain kertoa mitä toivomme kuvien osalta. Sen aikana jo tuli luottamus siihen, että meillä on hyvä hääkuvaaja. Potrettikuvia otettaessa Milla osasi hyvin luoda meille hääparille rennon tilanteen. Meillä oli kyllä aidosti mukavaa kuvaustilanteessa! Milla osaa hyvin neuvoa kuvattavia kuvauksen aikana ja kokoajan huomioi toiveet. Kirkosta ja hääjuhlasta saatiin myös juuri sellaisia kuvia, joista välittyy aidot tunteet ja tilanteet. Kuvissa oli kauniit sävyt, juuri sopivat meidän kuviin. Suosittelemme Millaa hääkuvaajaksi muillekin! ”
– Petra & Janne

” Sulla oli aivan ihana käydä kuvattavana. Osasit opastaa hyvin ja kuvista tuli erittäin onnistuneita ”
– Reetta

” Teit kuvaustilanteesta rennon. Huomioit hyvin lapset ja ohjasit heitä käyttämään energisyyttään hyväksi kuvisssa. Ihania muistoja saatiin yhdestä ajanjaksosta elämässä! ”
– Ella

” Pyysimme Millaa kuvaamaan läheisemme hautajaiset. Kaikki sujui yhteydenotosta lähtien mutkattomasti, sovitusta pidettiin kiinni. Työskentely hoitui hautajaisissa erittäin ammatillisesti ja hillitysti, surevia läheisiä kunnioittaen. Itse omaisena oli tärkeää, kun sai keskittyä hautajaisiin ilman, että tarvitsi huolehtia kuvista. Haudalla oli kova kontrasti auringon ja varjojen välillä ja homma luonnistui hyvin haastavasta valosta huolimatta. Kuvaajaa ei melkein edes huomannut tilaisuudessa, koska niin sulavasti ja huomaamattomasti onnistui työskentelemään. Kuvat toimitettiin sovitussa ajassa ja kuvat olivat todella koskettavia. Ammattilainen asialla, voin suositella. Helposti lähestyttävä, valoisa persoona. ”
– Olga

” Milla saa lapset loistamaan valokuvissa. Joka kerta ennen kuvausta olen jännittänyt, saadaanko oikeasti kaksosemme onnistuneesti samaan kuvaan ja joka kerta olen saanut hämmästyä Millan kyvystä taikoa tilanteet kauniiksi kuviksi. Ammattitaitoista palvelua suurella sydämellä ”
– Kristiina