” Maailman kaikki rakkaus tässä hetkessä. Sinussa, pikkuinen. ”

” Maailman kaikki rakkaus tässä hetkessä. Sinussa, pikkuinen. ”

Vauvakuvaus

” Pakahduttava rakkaus tuota pientä ihmettä kohtaan. Pikkuruiset varpaat, sormet, pehmeä iho ja ikiomat kasvonpiirteet, miten täydellinen oletkaan. Nämä hetket haluan muistaa ikuisesti.”

Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan vauvan ollessa 4-15 päivän ikäinen. Vauvakuvauksissa mennään aina vauvan ehdoilla ja kuvaukseen varataan 1,5-3h. Lämmin kuvaustila, puhdas vaippa ja täysi vatsa pitävät pienokaisen tyytyväisenä kuvauksen ajan. Vauvakuvaukset tehdään pääsääntöisesti studiollani, jossa voin lämmittää ja valmistella kuvaustilan teitä varten. Kuvauksissa pidetään tarvittaessa useampiakin taukoja, aina kun pikkuinen sitä vaatii. Vauvakuvausten yhteydessä voidaan ottaa vauvasta kuvia myös yhdessä sisarusten ja vanhempien kanssa. Miten tärkeitä muistoja nämä kuvat herättävät siitä niin lyhyestä ja ohikiitävästä ajasta, kun hän on vielä ihan pikkuinen!

Kuvausaika varataan jo raskausaikana lasketun ajan perusteella ja tarkennetaan vauvan synnyttyä. Näin voin varmistaa, että kalenteristani löytyy tilaa teidän kuvaushetkellenne.