Mun missio: ikuistaa rakkautta ja herättää tunteita muistojen myötä vielä vuosikymmenten päästä

” Kun kaiken koetun jälkeen

voi niin kliseisesti sanoa

että vastoinkäymiset

olivatkin siunaus

 

ja kadotettuani itseni

löysin niin paljon tärkeitä juttuja

 

ja lopulta palan siitä

mitä on siellä syvällä

kaikkein sisimmässä ”

Milla K

Mun missio: Ikuistaa rakkautta ja herättää tunteita muistojen myötä vielä vuosikymmenten päästä

” Hei, huippua kun löysit tänne! Mun nimi on Milla ja oon valokuvaaja, kirjoittaja ja yrittäjä Pohjois-Pohjanmaalta, Nivalasta. Olen aamukahviaddikti, sosiaalinen introvertti, runotyttö ja vähän höpsö taiteilijasielu. Kuvailisin itseäni myös sanoilla avoin, luova, syvällinen, herkkä, huumorintajuinen ja helposti innostuva. Tykkään puhua unelmista, uskon positiivisen ajattelun voimaan ja vähän myös siihen, että sitä saa mitä tilaa. Olen sydänjuuriani myöten kevätihminen, lataudun luonnonvalosta ja tarvitsen säännöllisesti irtiottoja arjesta etten hukkaa luovuuttani. Valokuvaamisen lisäksi rakastan kirjoittamista, aurinkoa, kohtaamisia ihmisten kanssa sekä tietysti kaikkia läheisiä ympärilläni.

Jos kuvaustyylini pitäisi tiivistää muutamaan sanaan, kuvailisin sitä sanoilla tunnepitoinen, aito, luonnollinen ja lämmin. Valokuvaajana olen aika välitön; haen rentoutta ja aitoja tunteita sekä tarvittaessa ohjaan ja asettelen. Jos tuntuu, että ”me ei osata olla kameran edessä” – älä huoli, luodaan rento ja mukava kuvaustilanne niin että unohdatte jännittävänne kameraa!

Kuvaan mieluiten luonnonvalolla ja lempikuvauksia ovat vauvat, häät ja lapset. Studioni on Nivalassa, mutta teen kuvausreissuja ympäri Suomen ja välillä myös ulkomailla. ”

Jos mun tyyli ja persoona sykähdyttää, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille ikimuistoinen valokuvauskokemus ja luodaan upeat muistot näistä elämän ihanista, ohikiitävistä hetkistä!